Advendo's Concert Agenda

Advendo wordt financieel gesteund door:

Chr. Brassband Advendo Oudeschoot
Concerten in bejaarden en verzorgingshuizen groot succes
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
donderdag 28 mei 2015 20:40
Advendo heeft in april en mei een drietal concerten gegeven in bejaarden en verzorgingshuizen. De optredens waren stuk voor stuk een succes en de kans is groot dat we ook volgend jaar een soortgelijke serie concerten gaan organiseren samen met de medewerkers en vrijwilligers van deze locaties. Achtereenvolgens bezochten wij Marienbosch, Herema State en Coornhert State.

Tijdens de concerten heeft Advendo een heel gevarieerd programma gespeeld. Een mooie mars, een Eb bas solo, koralen, oud Hollandse liedjes maar ook Super Trooper van Abba passeerde de revue. Het publiek genoot met volle teugen en zong de liedjes waar mogelijk uit volle borst mee.

Via deze weg wil Advendo iedereen die meegewerkt heeft aan het mogelijk maken van deze concerten hartelijk bedanken. Deze optredens werden mede mogelijk gemaakt door het Rabobank Coöperatiefonds.


 
Na succesvolle open repetitie op naar concert in Marienbosch
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
donderdag 23 april 2015 19:32
Op 21 april had Advendo een Open Repetitie avond. Belangstellenden konden langskomen om kennis te maken met onze vereniging. Deze keer een groot succes. Maar liefst zes belangstellenden kwamen langs en vier hebben de hele avond lekker meegespeeld. Een aantal had zelfs een eigen instrument meegenomen.

Ons eerstvolgende optreden is in Marienbosch in Heerenveen. Twee muzikanten die op onze Open Repetitie waren, spelen dan ook mee. Uiteraard hopen we dat het goed bevalt en dat we ze als nieuw lid mogen verwelkomen. 
 
Gouden Spiker Festival 2015
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
woensdag 15 april 2015 19:34
Afgelopen zaterdag, 11 april, was het zover. Brassband Advendo vertrok naar Ureterp om daar deel te nemen aan het 20e Gouden Spiker Festival. In onze divisie deden 10 bands mee, allemaal gebrand om die fel begeerde Gouden Spiker in ontvangst te nemen. Helaas heeft Advendo zich niet bij de beste drie korpsen weten te scharen.

Durk Lautenbach en Timo Hanf jureerden onze stukken, waaronder het verplichte werk Chorale Variations en de bugel solo Dimitri. Als koraalwerk speelde Advendo Flow Water, gearrangeerd door onze eigen dirigent Chris te Hennepe. Afgesloten werd met de Mars Slaidburn.

Met de opbouwende verslagen van de jury op zak kunnen we weer aan de slag. Wellicht volgend jaar weer naar Ureterp op jacht naar de Gouden Spiker. Meer foto's staan in onze foto galerie.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 45