Advendo's Concert Agenda

Advendo wordt financieel gesteund door:

Chr. Brassband Advendo Oudeschoot
Open repetitie Brassband Advendo Oudeschoot op 21april 2015
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
woensdag 15 april 2015 00:00
Advendo organiseert op 21 april a.s vanaf 19.45 uur een open repetitie avond. Bespeelt u een koperblaasinstrument, bent u slagwerker of heeft u een van deze instrumenten in het verleden bespeeld, dan nodigen wij u graag uit om kennis te maken met onze vereniging. Wij zijn een vereniging waarbij plezier in samen muziek maken hoog in het vaandel staat.

Advendo staat sinds februari 2014 onder leiding van dirigent Chris te Hennepe. Wij repeteren elke dinsdagavond vanaf 19.45 uur in de Sionskerk in Oudeschoot.
Advendo kan putten uit een gevarieerd repertoire eigen muziek en heeft haar instrumentarium goed op orde. Maar het belangrijkste is de goede sfeer binnen de club. Iedereen voelt zich bij ons thuis. Om de vacatures binnen de vereniging op te vullen organiseert Advendo deze open repetitie.

Op 21 april aanstaande bent u van harte welkom om kennis te maken. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar, waarna de open repetitie start om 19.45 uur. Er zijn extra instrumenten aanwezig, dus als u dat wilt kunt u meteen meespelen.
 
Op naar Gouden Spiker festival
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
donderdag 02 april 2015 20:22
Na een succesvol voorjaarsconcert samen met het Popkoor uit Akkrum, werkt Advendo nu toe naar het Gouden Spiker festival. Advendo zal uitkomen in de 4e divisie en op het programma staat onder andere het verplichte werk Chorale Variations van Jan de Haan. De laatste puntjes gaan komende week op de i en dan gaan we voor een mooi resultaat. Maar vooral genieten van een mooie muzikale dag op 11 april aanstaande.
 
Voorjaarsconcert en Gouden Spiker Festival
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
vrijdag 06 februari 2015 15:12
Het Gouden Spiker Festival wordt in 2015 voor de 20e keer gehouden. De deelnemerslijst voor de Festival Divisie, maar ook de 4e en 3e divisie brassband is al geheel gevuld. Aan deze bijzondere editie nemen we met Advendo ook deel. Het verplichte werk, Chorale Variations van Jan de Haan, is eind november gepresenteerd en staat nu al enige weken op de lessenaar. We werken hard aan het stuk en kijken er met zijn allen naar uit om begin april deel te nemen aan het festival.

Waar we ook naar uitkijken is ons voorjaarsconcert. Tijdens dit concert op 28 maart zullen we Chorale Variations ook ten gehore brengen. Daarnaast hebben we een koraal bewerking van Chris te Hennepe “Flow Water” (oftewel “Wetter yn’e Tsjonger”) en het solostuk voor Bugel “Dimitri”. Als speciale gast hebben we tijdens ons voorjaarsconcert het Popkoor uit Akkrum onder leiding van Lars Mulder. Het Popkoor vierde afgelopen jaar haar 10 jarig jubileum.

Het belooft een heel mooie avond te worden. Graag tot ziens op 28 maart. Aanvang : 20.00 uur Locatie : Sionskerk, Marktweg 55 Oudeschoot. Kaarten verkrijgbaar bij de ingang voor € 5,00 per persoon. Donateurs van Advendo hebben op vertoon van de donateurskaart gratis toegang. We hopen dat jullie allemaal komen naar het voorjaarsconcert.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 45