Advendo's Concert Agenda

Advendo wordt financieel gesteund door:

Chr. Brassband Advendo Oudeschoot
Nieuwjaarsgroet Advendo
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
dinsdag 30 december 2014 20:46
Advendo kijkt terug op een mooie december maand, waarin twee Adventsconcerten werden gegeven (Katlijk en Oudeschoot) en tweemaal werd opgetreden op kerstmarkten. Daarnaast waren wij te beluisteren in het voorprogramma van de Kerstnachtdienst in Sportstad Heerenveen en hebben we op Kerstochtend vanaf 6.00 uur gespeeld bij bejaarden en verzorgingshuizen. Met het begeleiden van de kerkdienst op Kerstochtend in Mildam werd een druk maar mooi programma afgesloten.

Via deze weg willen bestuur en leden van Brassband Advendo Oudeschoot u een gezond en muzikaal 2015 toewensen. 

We bedanken al onze sponsors en "Vrienden van Advendo" voor hun steun in het afgelopen jaar.Advendo bedankt Koos Lanting voor de mooie foto's van het concert in de Skoattertsjerke.

 
Adventsconcerten
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
donderdag 04 december 2014 21:21
 
Adventsconcerten Brassband Advendo
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
donderdag 06 november 2014 20:23
In december geeft Brassband Advendo uit Oudeschoot een tweetal Adventsconcerten. De concerten vinden plaats op 14 december in de Thomastsjerke in Katlijk en op 21 december in de Skoattertsjerke in Oudeschoot. 

In de Thomastsjerke heeft Advendo Lammert Mink en Myriam Lindemann als gast. Samen met een van onze eigen leden zullen zijn hun medewerking aan ons concert verlenen. Een heel sfeervol concert in het pitoreske kerkje in Katlijk.

In de Skoattertsjerke verleent het koor Vocalliezz uit Heerenveen haar medewerking aan het concert. Vocalliezz staat onder leiding vanLiesbeth Ruizendaal - Wijngaarden. Ook dit belooft een erg leuk concert te worden, waarbij u lekker in de stemming kunt komen voor de feestdagen. Meezingen met de bekende Kerstliedjes mag.

Beide concerten beginnen om 16.00 uur en de entree is gratis. We hopen u uiteraard te mogen verwelkomen op een van beide concerten.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 45