Advendo's Concert Agenda

Advendo wordt financieel gesteund door:

Chr. Brassband Advendo Oudeschoot
Advendo ontvangt cheque van Rabobank Cooperatiefonds
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
maandag 03 november 2014 20:12
Op 7 oktober j.l. heeft Advendo van het Rabobank Cooperatiefonds een cheque ontvangen. Advendo gaat het toegekende bedrag gebruiken om een aantal concerten te organiseren voor ouderen en dementerenden in 2015. De Rabobank heeft dit project gewaardeerd en overhandigde de cheque aan onze leden Harmanna en Alie.Enkele leden van Advendo zijn inmiddels gestart met het leggen van de eerste contacten met verzorgingshuizen, zodat we een mooie invulling kunnen geven aan dit maatschappelijke project. Via deze weg nogmaals onze dank aan het Cooperatiefonds van de Rabobank voor de bijdrage.
 
Najaarsfestival Federatie
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
maandag 27 oktober 2014 20:10
Op 1 november aanstaande vindt het jaarlijkse Federatiefestival plaats. Hieraan doen diverse muziekverenigingen uit de gemeente Heerenveen mee. Aanvang is om 19.30 uur. Voor meer informatie, kijk op de website van de VVV.
 
Open repetitie Brassband Advendo Oudeschoot op 7 oktober 2014
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
donderdag 11 september 2014 19:54
Advendo organiseert op 7 oktober a.s vanaf 19.45 uur een open repetitie avond. Bespeelt u een koperblaasinstrument, bent u slagwerker of heeft u een van deze instrumenten in het verleden bespeeld, dan nodigen wij u graag uit om kennis te maken met onze vereniging. Wij zijn een vereniging waarbij plezier in samen muziek maken hoog in het vaandel staat.

Advendo staat sinds februari 2014 onder leiding van dirigent Chris te Hennepe. Wij repeteren elke dinsdagavond vanaf 19.45 uur in de Sionskerk in Oudeschoot.
Advendo kan putten uit een gevarieerd repertoire eigen muziek en heeft haar instrumentarium goed op orde. Maar het belangrijkste is de goede sfeer binnen de club. Iedereen voelt zich bij ons thuis. Om de vacatures binnen de vereniging op te vullen organiseert Advendo deze open repetitie.

Op 7 oktober aanstaande bent u van harte welkom om kennis te maken. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar, waarna de open repetitie start om 19.45 uur. Er zijn extra instrumenten aanwezig, dus als u dat wilt kunt u meteen meespelen.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 44