Advendo's Concert Agenda

Advendo wordt financieel gesteund door:

Chr. Brassband Advendo Oudeschoot
Advendo speelt sterren van de hemel
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
maandag 03 november 2014 20:17
Tijdens het Federatiefestival van 1 november 2014 in de Rinkelbom heeft Advendo de sterren van de hemel gespeeld. Herman Lamers jureerde een van onze werken, Tribute. Hij schreef : "Uitstekend orkest", "Zeer goede opvatting en prima dynamiek". Hij vond onze vereniging een mooie volle klank hebben.

Een puntje van kritiek was er ook. De 16den passages in het stuk waren niet altijd even goed hoorbaar en mochten iets feller. Daar kunnen we de komende tijd aan werken.

Al met al heeft iedereen genoten van een mooie avond muziek, georganiseerd door de federatie van muziekverenigingen in Heerenveen.

Nog even nagenieten : klik op de menu-optie Beluisteren en luister naar een opname van Tribute van het concert. Met dank aan Gerard Scheper voor het maken van de opname.
 
Advendo ontvangt cheque van Rabobank Cooperatiefonds
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
maandag 03 november 2014 20:12
Op 7 oktober j.l. heeft Advendo van het Rabobank Cooperatiefonds een cheque ontvangen. Advendo gaat het toegekende bedrag gebruiken om een aantal concerten te organiseren voor ouderen en dementerenden in 2015. De Rabobank heeft dit project gewaardeerd en overhandigde de cheque aan onze leden Harmanna en Alie.Enkele leden van Advendo zijn inmiddels gestart met het leggen van de eerste contacten met verzorgingshuizen, zodat we een mooie invulling kunnen geven aan dit maatschappelijke project. Via deze weg nogmaals onze dank aan het Cooperatiefonds van de Rabobank voor de bijdrage.
 
Najaarsfestival Federatie
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
maandag 27 oktober 2014 20:10
Op 1 november aanstaande vindt het jaarlijkse Federatiefestival plaats. Hieraan doen diverse muziekverenigingen uit de gemeente Heerenveen mee. Aanvang is om 19.30 uur. Voor meer informatie, kijk op de website van de VVV.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 45