Advendo's Concert Agenda

Advendo wordt financieel gesteund door:

Chr. Brassband Advendo Oudeschoot
Open repetitie Brassband Advendo Oudeschoot op 7 oktober 2014
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
donderdag 11 september 2014 19:54
Advendo organiseert op 7 oktober a.s vanaf 19.45 uur een open repetitie avond. Bespeelt u een koperblaasinstrument, bent u slagwerker of heeft u een van deze instrumenten in het verleden bespeeld, dan nodigen wij u graag uit om kennis te maken met onze vereniging. Wij zijn een vereniging waarbij plezier in samen muziek maken hoog in het vaandel staat.

Advendo staat sinds februari 2014 onder leiding van dirigent Chris te Hennepe. Wij repeteren elke dinsdagavond vanaf 19.45 uur in de Sionskerk in Oudeschoot.
Advendo kan putten uit een gevarieerd repertoire eigen muziek en heeft haar instrumentarium goed op orde. Maar het belangrijkste is de goede sfeer binnen de club. Iedereen voelt zich bij ons thuis. Om de vacatures binnen de vereniging op te vullen organiseert Advendo deze open repetitie.

Op 7 oktober aanstaande bent u van harte welkom om kennis te maken. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar, waarna de open repetitie start om 19.45 uur. Er zijn extra instrumenten aanwezig, dus als u dat wilt kunt u meteen meespelen.
 
Concert met Credo en in Anna Schotanus
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
woensdag 30 april 2014 20:10
Afgelopen week heeft Advendo twee ontzettend leuke concerten gegeven. De eerste was op 24 april, samen met Mannenkoor Credo in Trinitas in Heerenveen. Het tweede concert was 29 april in verzorgingshuis Anna Schotanus in Heerenveen. Foto's van het concert met Credo zijn te vinden op de Facebook pagina van Credo : https://nl-nl.facebook.com/InterkerkelijkMannenkoorcredo.

Voor de komende periode staan nog de dodenherdenking op 4 mei in Nieuweschoot en de begeleiding van de kerkdienst op Pinkster zondag op het programma. 
 
Geslaagd Voorjaarsconcert
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
maandag 14 april 2014 18:45
Afgelopen zaterdagavond, 12 april, gaf Advendo haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Dit jaar was het thema "Brittain is the land of Brass". Alle stukken hadden op een of andere manier een link met Great Brittain.

Het concert had overigens een speciaal tintje, want het was de laatste keer dat Martine Reijenga onze vereniging heeft gedirigeerd. Ze heeft na het dirigeren van een koraal, de mars Army of the Nile en het concourswerk Broken Sword, het stokje letterlijk en figuurlijk overgedragen aan de nieuw dirigent van Advendo Chris te Hennepe. 

Onder leiding van Chris vervolgden wij ons concert. Marche Prelude, Share My Yoke, Red and Black en Ain't That A Kick In The Head passeerden de revue. Het publiek heeft kunnen genieten van brassmuziek in alle soorten en maten.

Martine, via deze weg nogmaals bedankt voor de samenwerking de afgelopen 12,5 jaar!


 

 

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 45