Advendo's Concert Agenda

Advendo wordt financieel gesteund door:

Chr. Brassband Advendo Oudeschoot
Concert met Credo en in Anna Schotanus
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
woensdag 30 april 2014 20:10
Afgelopen week heeft Advendo twee ontzettend leuke concerten gegeven. De eerste was op 24 april, samen met Mannenkoor Credo in Trinitas in Heerenveen. Het tweede concert was 29 april in verzorgingshuis Anna Schotanus in Heerenveen. Foto's van het concert met Credo zijn te vinden op de Facebook pagina van Credo : https://nl-nl.facebook.com/InterkerkelijkMannenkoorcredo.

Voor de komende periode staan nog de dodenherdenking op 4 mei in Nieuweschoot en de begeleiding van de kerkdienst op Pinkster zondag op het programma. 
 
Geslaagd Voorjaarsconcert
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
maandag 14 april 2014 18:45
Afgelopen zaterdagavond, 12 april, gaf Advendo haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Dit jaar was het thema "Brittain is the land of Brass". Alle stukken hadden op een of andere manier een link met Great Brittain.

Het concert had overigens een speciaal tintje, want het was de laatste keer dat Martine Reijenga onze vereniging heeft gedirigeerd. Ze heeft na het dirigeren van een koraal, de mars Army of the Nile en het concourswerk Broken Sword, het stokje letterlijk en figuurlijk overgedragen aan de nieuw dirigent van Advendo Chris te Hennepe. 

Onder leiding van Chris vervolgden wij ons concert. Marche Prelude, Share My Yoke, Red and Black en Ain't That A Kick In The Head passeerden de revue. Het publiek heeft kunnen genieten van brassmuziek in alle soorten en maten.

Martine, via deze weg nogmaals bedankt voor de samenwerking de afgelopen 12,5 jaar!


 

 

 

 
Voorjaarsconcert Advendo 12 april
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
zaterdag 08 maart 2014 20:00

Op 12 april heet Brassband Advendo u van harte welkom op haar Voorjaarsconcert met als thema ’Brittain is the land of Brass’. We hopen er samen met u weer een gezellige avond van te maken met voor elk wat wils.

We zullen het concourswerk Broken Sword ten gehore brengen, welke we tijdens het Najaarsconcert van de Federatie gespeeld hebben. Met de opbouwende beoordeling die we toen hebben gekregen, verwachten we nu een nog betere uitvoering te kunnen realiseren. Daarnaast hebben we natuurlijk een concertmars op het programma en hebben vrijwel alle stukken deze avond raakvlakken met Great Brittain.

Uiteraard is er tijdens de pauze weer de traditionele verloting met fantastische prijzen. Neem gerust uw familie, vrienden of kennissen mee. De toegang voor donateurs is gratis en voor bezoekers die geen donateur zijn kost een kaartje € 5,- bij de ingang. Graag tot ziens op 12 april om 20.00 uur in de Sionskerk in Oudeschoot!

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 44