Advendo's Concert Agenda

Advendo wordt financieel gesteund door:

Chr. Brassband Advendo Oudeschoot
3 x goud voor Advendo op Gouden Spiker Festival 2023
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
zondag 23 april 2023 12:57
Op het Gouden Spiker Festival in Ureterp heeft Advendo op zaterdag 22 april in de 5e divisie 3 x goud gewonnen. Wat een geweldig resultaat en wat zijn we trots. Voor het verplichte werk Three Historic Episodes van Feike van Tuinen wonnen we de 1e prijs, onze bas trombonist Jan won met zijn vertolking van Minnie the Moocher de solistenprijs en voor ons gehele programma wonnen we de enige echte Gouden Spiker. Complimenten aan de organisatie van het Gouden Spiker Festival en dank aan de jury voor hun uitgebreide en opbouwende rapport. 


 
Voorjaarsconcert Brassband Advendo 15 april 2023
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
dinsdag 28 februari 2023 11:45
Op 15 april aanstaande bent u weer welkom op het voorjaarsconcert van Advendo. We hebben weer een gevarieerd programma voor u samengesteld.

Ook spelen we de stukken die we op 22 april 2023 spelen op het Gouden Spiker Festival. Onze bastrombonist Jan doet op het Spiker Festival naar een solistenprijs met de solo Minnie the Moocher. Het verplichte werk op het Gouden Spiker Festival, Three Historic Episodes van Feike van Tuinen, kunt u ook beluisteren op ons voorjaarsconcert. 

Het stuk is gebasserd op een krantenartikel over historische feiten van Friesland in de Middeleeuwen. Het artikel eindigde met de conclusie dat er geen ‘Fries koninkrijk’ was geweest. Dat is een fabel. Uiteindelijk bleven er drie stoere verhalen uit de Friese geschiedenis overeind.

1. Grote Pier /Grutte Pier
2. Bonifatius (hij die het goede doet / brenger van het goede)
3. Slag bij Warns

In de pauze is er weer een verloting met leuke prijzen.

Toegang is gratis voor donateurs op vertoon van de donateurskaart. Geen donateur, dan kunt u op de avond zelf donateur worden of aan de kassa een entreekaartje kopen voor € 5,00 per persoon.

Aanvang concert : 20.00 uur
Locatie : Sionskerk - Marktweg55, Oudeschoot 
 
Adventsconcert met Chr. Mannenkoor Steenwijk
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
donderdag 24 november 2022 15:02
We zijn al weer druk aan het repeteren voor ons Adventsconcert. Uiteraard spelen we bekende kerstmuziek, maar we hebben ook een aantal stukken op de lessenaar staan die we op het federatieconcert in november hebben gespeeld. Hiermee maken we ons programma heel gevarieerd en toegankelijk.

Chr. Mannenkoor Steenwijk
Net als Advendo bestaat ook het Chr. Mannenkoor Steenwijk 75 jaar. Het Adventsconcert leek ons daarom een mooie gelegenheid om de samenwerking op te zoeken. Chr. Mannenkoor Steenwijk is opgericht op 6 februari 1946. Momenteel bestaat het koor uit ruim 60 enthousiaste leden. Het koor heeft inmiddels diverse CD’s opgenomen, waarvan de eerste in 1996.

U komt toch ook?
Het jaarlijkse Adventsconcert van Advendo is dit jaar op 11 december om 14.30 uur in Trinitas in Heerenveen. We hebben Trinitas gekozen als locatie om voldoende ruimte te hebben voor onze vereniging en het koor. De toegang tot het concert is gratis, bij de uitgang kunt u vrijwillig een bijdrage doen aan de kosten van dit concert. 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 52