Advendo's Concert Agenda

Advendo wordt financieel gesteund door:

Lidmaatschap
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
dinsdag 26 mei 2009 13:50
Op deze pagina treft u informatie aan over het bestuur van onze vereniging, de repetities en het lidmaatschap. Staat de informatie die u zoekt er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Het bestuur

Voor meer informatie over de band, boekingen en overige zaken kunt u terecht bij het bestuur van Chr. Brassband Advendo:

Voorzitter: B. Beenen
Tel: 06-25040777

Vice-Voorzitter : H. Luik
Tel: 0513-621451

Voor zaken met betrekking tot de website, storingen, inhoud en dergelijke, stuur aub. een mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Repetities

De wekelijkse repetities worden gehouden op dinsdagavond van 19:45 uur tot 22:00 uur.

De repetities vinden plaats in het bijgebouw van de Sionskerk aan de Marktweg 55 te Oudeschoot

Lidmaatschap

Als u lid wilt worden en met ons wilt meespelen, bezoek dan eens de repetitie van onze brassband of stuur ons een mailtje. Vermeld welk instrument u speelt (of zou willen spelen) en wat uw eventuele ervaring met (brassband)muziek is.

Ook als u geen of weinig ervaring met muziek heeft kunt u bij Advendo terecht. Wij hebben contacten met een docent die de muzieklessen voor u kan verzorgen. de vergoeding hiervoor hangt af van de opzet van de lessen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

De maandelijkse contributie bedraagt € 20,00 p/m. Het liefst automatisch overmaken, om onze penningmeester te ontlasten.

Instrumenten

Niet iedereen zal zelf over een instrument beschikken. In dat geval geeft de brassband een instrument in bruikleen. U bent zelf verantwoordelijk voor het normale onderhoud van dit instrument. Voor groot onderhoud en/of reparaties is het altijd verstandig dit met het bestuur te bespreken.