Advendo's Concert Agenda

Advendo wordt financieel gesteund door:

Adventsconcert zondag 16 december 2018
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
woensdag 28 november 2018 22:14
Op zondag 16 december om 16:00 uur vindt het sfeervolle Advendo’s Adventsconcert plaats in de Skoatterstsjerke in Oudeschoot. Ook dit jaar is Advendo erin geslaagd om een verrassend muzikaal programma samen te stellen. Op de setlijst staat prachtige kerstmuziek zoals de klassieker Oxford Intrada, maar ook “blazende kerstklokken” in “French Christmas”.

Te gast is dit jaar gitaarvirtuoos Niels Eikelboom. Niels studeerde af aan het Conservatorium in Zwolle in 1998 en in augustus 2000 aan de Messiaen Academie in Nederland. Na de gitaarstudie richtte hij zich op het muzikale leerproces van jongere kinderen. Momenteel concentreert hij zich naast een carrière in IT op het uitvoeren van muziek en werkt hij als gitaarleraar in zijn woonplaats Steenwijk. Zijn laatste concerten brachten hem op podia in Nederland, Duitsland, Italië en Frankrijk.

Bijzonder wordt ook het optreden van het 4 stemmige Advendo’s Brass Singers Koor. Kortom het beloofd een zeer afwisselende muzikale namiddag te worden aangevuld met samenzang. Deze middag is voor een ieder vrij toegankelijk. Dus kennissen, vrienden en familie zijn van harte welkom.