Advendo's Concert Agenda

Advendo wordt financieel gesteund door:

Adventsconcert 12 december in Trinitas
Geschreven door Bert-Jan Beenen   
woensdag 20 oktober 2021 20:11
Na een jaar waarin vrijwel alle activiteiten van Advendo door de corona pandemie stil hebben gelegen, zijn wij blij dat we dit jaar wel weer een Adventsconcert kunnen organiseren. Als de situatie rondom het corona virus het toelaat en er geen beperkende maatregelen zijn om een concert te organiseren, is zondag 12 december om 14.30 uur Trinitas in Heerenveen het toneel van Advendo’s Adventsconcert. De kerstmuziek staat inmiddels op de lessenaar en we hopen dat wij u weer een gezellige middag mogen bezorgen. Toegang is gratis. Wij houden ons aan de dan geldende maatregelen. Een QR code voor toegang is van toepassing.

Advendo kijkt weer vooruit
We kunnen ons als Advendo niet heugen dat wij sinds de oprichting, nu 75 jaar geleden, gedurende zo lange tijd niet hebben kunnen spelen. We zijn dan ook blij dat we inmiddels weer op een redelijk normale manier op dinsdagavond muziek kunnen maken. Hoe anders was dat afgelopen anderhalf jaar. Concerten kwamen te vervallen, repetities gingen niet door, geen nieuwsbrief, kosten liepen door… Zelfs ons geplande 75 jarig jubileum concert ging niet door. Een en al treurnis en er leek maar geen eind aan te komen.

Tot september dit jaar. Een optreden in het Posthuis Theater in het kader van “Ticht nei Iepen” gaf ons weer goede moed. Wat was het fijn om weer op te treden, niet alleen voor het publiek, maar ook voor onszelf. Voorzichtig zijn we weer optredens aan het plannen, zoals ons Advents-concert, optredens met Kerst en natuurlijk ons jubileumconcert begin 2022. We kijken er naar uit om u ook weer te ontmoeten.