Wordt Sponsor van Advendo!

Voor welke vorm van sponsoring u ook kiest, het levert u ook altijd iets op. Allereerst wordt uw (bedrijfs-)naam vermeld op onze website. Daarnaast vermelden wij uw gegevens op programmaboekjes van eigen georganiseerde concerten en op onze nieuwsbrief. Middels deze nieuwsbrief houden we u ook op de hoogte van alle activiteiten van Advendo. Vermeldingen van bedrijfslogo’s zijn alleen bij sponsors en hoofdsponsors inbegrepen. 

Welke mogelijkheden zijn er?

Om sponsor van Advendo te worden, kunt u kiezen uit 3 verschillende mogelijkheden: 

  • “Vrienden van Advendo”
  • Sponsor (maximaal 6)
  • Hoofdsponsor (maximaal 2)

Hieronder staan in grote lijnen deze verschillende mogelijkheden toegelicht. 

Ad. 1 “Vrienden van Advendo” 

De “Vrienden van Advendo” doneren jaarlijks een bedrag van € 50,- of sponsoren in natura. 

Ad. 2 Sponsor (maximaal 6) 

Als sponsor doneert u Advendo jaarlijks € 100,- tot max. € 199,-. Als sponsor wordt uw (bedrijfs-)naam genoemd op de sponsorpagina van de website, de programmaboekjes en krijgt u ieder jaar een persoonlijke uitnodiging voor onze jaarlijkse uitvoering en voor eigen georganiseerde concerten, zoals bijvoorbeeld ons Adventsconcert in december. 

Ad. 3 Hoofdsponsor (maximaal 2)

Als hoofdsponsor doneert u jaarlijks een bedrag van minimaal € 200,-. Hiervoor krijgt u hetzelfde als een gewone sponsor, echter staat uw (bedrijfs-)naam en logo op de hoofdpagina van onze website. Tevens ontvangt u als hoofdsponsor 4 vrijkaarten voor door ons zelf georganiseerde concerten. 

Meer weten of contact opnemen?

Wanneer u meer wilt weten over hoe u ons een hart onder de riem kunt steken, neem dan contact op met:

Bert-Jan Beenen
06-25040777
info@brassbandadvendo.nl


Scroll naar boven